Къде в Bwin мобилно приложение да открия Combi+ залози

0
Изтеглянето на Bwin е безплатно, а употребата е лесна и не натоварва устройството
Изтеглянето на Bwin е безплатно, а употребата е лесна и не натоварва устройството

Изтеглянето на Bwin е безплатно, а употребата е лесна и не натоварва устройството

Технологиите се променят с бързи темпове, което задължава операторите да действат иновативно и да следват тенденциите. Една от най-важните е мобилността, затова се разработват хазартни апликации, в които се приемат лайв и предварителни залози. Пример за подобен софтуер е bwin мобилното приложение, налично за системите на Apple и Google. Изтеглянето му е безплатно, а употребата е лесна и не натоварва устройството.

Как да се сдобия с Bwin мобилно приложение

Важно е да се отбележи, че освен през мобилно приложение, може да се залага през браузър версия за телефони. Bwin притежава олекотен сайт, който е приспособим към устройства с различни софтуери, характеристики и дисплеи. Зарежда се незабавно, след като системата отчете влизане от таблет/смартфон.

Недостатъците на мобилния сайт се уповават в кратката давност на сесиите и бавното отваряне на платформата. Затова много потребители се насочват към теглене на специализирани софтуери, подходящи за техните телефони.

Например, ако разполагате с Android 4.4+, влизате в сайта на оператора и отваряте страницата “Мобилни апликации”. Следва да изберете бутона за сваляне на файла и да извършите необходимите промени на настройките за сигурност. Инсталацията стартира, след като се приемат условията на приложението и се потвърди заявката.

В случай че използвате iPad или iPhone, посещавате магазина на Apple и намирате bwin app от формата за търсене. Целият процес по теглене и инсталиране ще Ви коства между 1 и 2 минути.

Участие в Combi+ залози през телефон

Сдобихте ли се с мобилното приложение на bwin? Струва ли Ви се удобно за залагане? Ако отговорите на двата въпроса са положителни, следва да създадете сметка и да я захраните с минимум 20 лв. Напомняме, че право на акаунт в хазартната платформа имат лица, които са над 18 години.

Регистрацията протича бързо и е съпътствана от въвеждане на някои основни данни – имена, дата на раждане, парола, имейл адрес. За депозит през мобилното приложение могат да се използват дебитни карти, дигитални системи (Skrill, Epay.bg, Neteller), Trustly и банков трансфер. Няма такси от букмейкъра, а трансакциите се обработват незабавно, освен ако не са наредени по банков път.

След като встъпителните етапи са успешно преминати, влизате в спортния фрагмент и от навигацията избирате “Price Boosts & Combi+”. На екрана ще изскочат специалните залози за деня, които са придружени от топ коефициенти.

Какво представляват Combi+ залозите

Защо да се доверите на селекциите в раздел “Combi+”? Това са специални комбинации, изготвени от букмейкъра, чиито общи ставки са значително по-високи от тези в обикновения тираж.

Например, ако общият коефициент на колонка, съдържаща победи за Арсенал, Интер и Реал Мадрид, е 3.00, ставката в Combi+ ще достигне 3.50. По този начин играете за по-голяма печалба, ако сте уверени в изходите на срещите.

Важно е да направите Комби+ залог, преди да е поставено начало на първото събитие от селекцията, и да се съобразите с лимитите, наложени от Bwin.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари