Лесно ли се правят в Betway спортни залози през телефон

0
Конкуренцията се увеличава, а крайният продукт става по-добър и привлекателен за потребителите
Конкуренцията се увеличава, а крайният продукт става по-добър и привлекателен за потребителите

Конкуренцията се увеличава, а крайният продукт става по-добър и привлекателен за потребителите

Появата на чуждестранни компании в България е ползотворна както за клиентите, така и за бизнеса. Конкуренцията се увеличава, а крайният продукт става по-добър и привлекателен за потребителите. Но доколко улеснено е участието в Betway спортни залози през телефон, предстои да разберете. Ще споделим мнение за мобилните приложения на оператора и възможно ли е да се залага директно през браузър.

Къде да намерите приложенията на Betway за телефон

Британският букмейкър е известен с иновациите и модерните технологии, които използва. За да задоволи изискванията на потребителите, Betway разработи отделни апликации за системите iOS и Android.

Ако разчитате на устройство на Apple, влезте в AppStore и напишете името на оператора в търсачката. Ще се появи списък с апликации за спортни залози, Живо Казино и Вегас игри. Изтеглете желания софтуер, в случай че устройството отговаря на спецификациите и притежава свободна памет.

Клиентите на Betway, които използват таблети и телефони с Android OS, са задължени да свалят приложението от официалния сайт. Също така трябва да коригират настройките на устройството и да разрешат теглене от непознати източници (Настройки -> Сигурност и защита).

Целият процес, включващ изтегляне и инсталиране на апликацията, отнема до 60 секунди. От време на време системата ще Ви уведомява за промени и нужда от актуализация.

Как протичат спортните залози през телефон

Ако сте свалили програмата на Betway за Вашата система, влезте от иконата за бърз достъп. Имате възможност да разгледате тиражите и да проверите кои събития попадат в тях. Но за да пристъпите към залагания, е задължително да се регистрирате.

Създаването на профил в оператора отнема броени минути и се извършва както през приложението, така и през браузър версията. Следва сметката да се активира по имейл и да се захрани чрез разплащателен метод.

Когато всички встъпителни етапи са преминати успешно, може да се насочите към участие в спортни залози. Наличните дисциплини са оповестени в менюто, а след избиране на една от тях се зарежда списък с активните шампионати.

В долната част на платформата ще откриете големия брой спонсорирани клубове от букмейкъра, чиито мачове са придружени от специални залози.

При посочване на събитие от програмата се зарежда страница с всички пазари. Най-богат е списъкът с опции за прогнозиране на футболни срещи – Краен победител, Общо голове, Хендикап, Първи гол, Голмайстор по всяко време и т.н.

Посочва се желаната селекция, за да се прехвърли в електронния талон. Оттам насетне се избира тип на залога – дали ще е единичен, или множествен – и се попълва сума в полето “Облог”. Минимумът за активиране на талон в Betway е 0.50 лв.

За да помогне на участниците, букмейкърът предоставя допълнителни функции като Cash Out и BetYourWay. Първата служи за затваряне на залози, докато втората – за съставяне на колонки с пазари от един футболен двубой (от 2 до 10 селекции).

Как се залага в Betway през браузър

Потребителите на Betway, чиито телефони не отговарят на изискванията на апликацията, могат да участват през уеб браузър. Създадена е мобилна версия, която е идентична на настолната. В нея са добавени пълните тиражи със спортни залози и има електронен фиш за съставяне на акумулатори и системи.

За разлика от апликацията, портативният сайт не налага теглене и инсталация, но изразходва повече мобилни данни.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    До редактора???
    Лвсно ли е да напълня майка ги с сперма а Слави????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари