Много или малко са 200 лева на ден за едно семейство на море в България?

0
Приблизително толкова дневно трябва да си приготви едно тричленно семейство за почивка у нас
Приблизително толкова дневно трябва да си приготви едно тричленно семейство за почивка у нас Снимка: Dunavmost, архив

Колко харчи 3-членно семейство на морето на ден?

Много или малко са 200 лв. на ден? Приблизително толкова дневно трябва да си приготви едно тричленно семейство за почивка на морето, разкрива bTV 

Семейството на Артур Асланян традиционно избира Поморие за лятната си морска почивка. Ежедневно плащат за чадър и шезлонги на плажа, хотелската стая в пика на сезона със спа зона е 144 лв. на ден.

„Задължително в менюто трябва да присъства морска храна. Малката ми дъщеричка има особени предпочитания – задължително присъства тортичка, сладолед“, казва Асланян.

„Тези, които сядат в ресторант за обяд отделят между 10 и 15 лв. на човек, а вечер между 25 и 30 лв.“, уточнява Георги Тръпков, хотелиер и ресторантьор.

По малките плажни капанчета има и по-евтини варианти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ...
    хипер мега много скъпо, за помията в която тъне крабрежието ни. за 100 лв. на ден в Турция получавате кралско обслужване и императорска прехрана чистото море и безплатните шезлонг, чадър плюс свежи хавлии всеки ден са ви бонус. а сега и само срещу лична карта. а от тези двеста ограбени лева да не мислите, че държавата взема нещо съществено. мутрите и дават само трохи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари