"Митьо Очите ни праща": Крадци нападнаха с нож възрастен мъж

0
Започнаха да викат да им дам парите иначе ще ме заколят, разказа Ангел Граматиков
Започнаха да викат да им дам парите иначе ще ме заколят, разказа Ангел Граматиков Видео: NOVA

Нападателите са откраднали 8300 лева от пенсионера

16-годишен младеж в съучастие с рецидивист са заплашили с нож 83-годишен мъж в айтоското село Тополица. Инцидентът е от 6 март. Нападателите опрели нож в гърлото му, и му взели спестяванията - 8300 лева, съобщи NOVA.

Чух шум и отворих да видя какво става. Изведнъж единият нападател ме блъсна. Спънах се в дървата и паднах по гръб. Опря ми нож в гърлото. Започнаха да викат да им дам парите иначе ще ме заколят”, разказа потърпевшият Ангел Граматиков.

"Отварям вратата и изведнъж най-неочаквано срещу мен се изправя фигура на човек с нож, зад него втори човек също с нож. В антрето бяха. Минали са през първата врата и застанал пред вратата Аз отворих да видя дали не е някоя котка. И изведнъж той ми се нахвърли със сила, блъска ме. Аз се спънах в дървата до печката, бутнах тенджерата с киселото мляко и паднах по гръб. Като паднах той постоянно ме притискаше, държейки ножа.

Опря го в гърлото ми и казва: "Парите, парите, ние идваме от Бургас, Митьо очите ни изпраща. Ние знаем всичко за теб. Дай крадените пари". Какви крадени пари? И ме притиска, вика - ще те заколя, заклан си. Парите, парите, само повтаря. А другият зад него седеше до масата и аз казах да ми вземе чантата с портмонето, където имаше 100 лева. Помолих само документите да не ми пипат.

"Това не са пари, къде са другите? Дай ги. Ще те заколя", каза той и ме притиска с ножа. Показах им другите, бях принуден, те бяха в едно чекмедже", сподели Граматиков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари