Оставиха в ареста младежа, обвинен за грабеж над възрастен мъж в село Лозенец

0
20-годишният Валентин Вичев е откраднал 370 лева от 88-годишния мъж, нанасяйки му телесни повреди
20-годишният Валентин Вичев е откраднал 370 лева от 88-годишния мъж, нанасяйки му телесни повреди Снимка: Мира Безус / БТА

20-годишният Валентин Вичев е откраднал 370 лева от 88-годишния мъж, нанасяйки му телесни повреди

По искане на прокуратурата Районният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста 20-годишния Валентин Вичев, обвинен за грабеж над възрастен мъж в село Лозенец.

Вичев отнел 370 лева от 88-годишния мъж, нанасяйки му телесни повреди. Пред съда обвиняемият каза, че съжалява и поиска по лека мярка за неотклонение – домашен арест, информира БТА.

Възрастният мъж остава за лечение в ямболската болница. След побоя е приет с множество травми в областта на главата и гръдния кош. Има и счупвания на лицеви кости, разкъсно-контузни рани по ръцете.

Предстои назначаване на съдебно-медицинска експертиза, която да определи тежестта на телесната повреда. Вичев има една предходна осъдителна условна присъда за кражба, каза заместник-ръководителят на Районната прокуратура Недко Русев.

Определението подлежи на обжалване и протестиране в тридневен срок пред Окръжен съд – Ямбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    От мен:
    Мама ви мръсна, циганска..... Изроди!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари