Мистерия около смъртта на жената, която пи сода каустик

0
Още не е ясно дали майката на две деца е скочила от сграда
Още не е ясно дали майката на две деца е скочила от сграда

Борислава от Монтана се пресели в отвъдното в средата на февруари.

Двете й деца ще растат без нея. Полицията разследва трагедията, станала посред бял ден в един от блоковете на най-гъсто населения квартал в Монтана – „Младост”, съобщава „Конкурент”.

Младата жена се качила на покрива на високата жилищна сграда. Там изпила натриевата основа. Тръгнала да се прибира в дома си и се срутила безпомощна пред входа на апартамента, където я открила сестра й.

Според първоначалната информация, обаче, тя е скочила от покрива на сградата. Знае се, че е имала сериозни наранявания, но лекари трябва да кажат дали те са от падане от високо.

Няколко часа по-късно Борислава издъхна в болницата. Причините, довели майката до крайното решение, все още се изясняват.

Дни преди това възрастен мъж отне живота си с ловна пушка. 80-годишният Радион М. се гръмна в корема. 48 часа лекарите се бориха за живота му, но не успяха да го спасят.

И Борислава, и дядо Радион сами избрали да сложат край на земния си път. Най-вероятно никой никога няма да узнае точните причини, които са ги довели до фаталната стъпка.

15 души са сложили сами край на живота си през 2015 година в регион Монтана показва черната статистика на специалистите в регионалната здравна инспекция.

Статистиката показва, че най-рискови са месеците октомври, ноември и декември. В първия месец на есента – октомври, са извършени седем опита за самоубийство, три от които са завършили със смърт.

През ноември живота си са отнели двама мъже, а трима са спасени. Малко преди Коледа домакиня се е нагълтала с лекарства заради несподелена любов, но лекарите успели да я спасят. Пенсионер и безработен пък успели да се самоубият с примка около врата. Януари и февруари също са критични, смятат специалистите. През миналата година във втория месец на годината петима души са посегнали на живота си.

Източник: Конкурент
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари