Кола уби на място жена в Монтана

1
Ударът е бил толкова силен, че тялото е разчленено
Ударът е бил толкова силен, че тялото е разчленено Снимка: BulNews

Ударът е бил толкова силен, че тялото е разчленено

Тежък инцидент стана тази вечер в Монтана.

Лек автомобил „Ситроен“ уби на място жена, която се опитала в дъжда да пресече булевард „3-ти“ март, в посока магазин „Лидл“. След сблъсъка пешеходката е останала да лежи неподвижно на асфалта.

На мястото на инцидента незабавно пристигнали 2 линейки и 3 патрулки. За съжаление спешните медици само констатирали смъртта на жената. Ударът е бил толкова силен, че тялото е разчленено. По непотвърдена информация жертвата е около 60-годишна, информира агенция BulNews.

На този етап е ясно, че шофьорът е мъж на средна възраст.

На мястото на катастрофата няма пешеходна пътека.

Повече от час трафикът в района е преустановен. На местопроизшествието вече работи дежурен дознател. Пристигнала и трупна линейка, която трябва да извози тялото за аутопсия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари