Министърът на транспорта: „Терористи“ е донякъде удачно определение за зърнопроизводителите

1
Прави опит за пропаганда, правителството няма да се откаже от забраната
Прави опит за пропаганда, правителството няма да се откаже от забраната Снимка: БГНЕС / Архив

България няма как да загуби от вноса на украинско зърно

В Черно море отдавна има маневри от страна на Русия. по повод случая с открито летателно средство в морето до Тюленово.

„Съвсем наскоро те блокираха и икономическата зона в Черно море, което доста затрудни корабоплаването, ограничи възможностите за развиването на икономическа дейност, превоз на товари по море“, заяви пред bTV министърът на транспорта Георги Гвоздейков.

Има решение на парламента и ЕК, което трябва да бъде спазено. България няма как да загуби от вноса на украинско зърно. Става дума за осигуряване на по-бърз експорт към страни, които имат нужда от това зърно, посочи Гвоздейков.

Според него страната ни печели и от внос на ДДС.

„Неглижира се истината и се прави опит за пропаганда. Правителството няма да се откаже от забраната. Определението „терористи“, което премиерът Николай Денков даде на зърнопроизводителите, донякъде е удачно. Когато някой се държи като малко дете и на инат означава, че иска конфронтация“, добави транспортният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    БГ
    Субсидиевъдите, прибирайте си еврогейските трактори че ако продължавате да ходите по нервите на хората, няма да смогнат да дойдат линейките по задръстените шосета да ви настанят в гипсови корита!!!
  • 0
    5
    Хахаха
    Като ще забраняват вноса, да забранят и износа, а? Да ви видим тогава тарикатчетата как ще изревете на умряло. Ако съм на Денков още утре вкарвам забрана за износ на зърно защото войни рецесии нестабилност и всякакви такива оправдания. До месец-два освен луксозните кръчми дето се продавали на безценица (според Ковид Варварина), ще се продават и яхти и бентлита че и островчета. Палячовци.
  • 4
    4
    фашизъм
    За правителството на Сглобката, което няма обществено доверие, всеки който ги критикува е терорист! Ами, открийте пак лагера в Белене, господа одобрени от "посолството"!
  • 6
    3
    До 2
    Отивай тогава в София при Коцето на протест..
  • 3
    2
    ОСТАВКА!!!
    Оставка за Денков, Гвоздейков и всички министри на мафията в лицето на ГЕРБ и ДПС и присъдружната им подлога ПП-ДБ!!! Съд и затвор за тези престъпници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари