Министър Василев е първият български участник в италианския форум "Амброзети"

0
В своето изказване Асен Василев е акцентирал върху необходимостта от промяна на институциите в такива, които ще позволят на хората да остават и да се реализират в собствената си страна и в Европа
В своето изказване Асен Василев е акцентирал върху необходимостта от промяна на институциите в такива, които ще позволят на хората да остават и да се реализират в собствената си страна и в Европа Снимка: БГНЕС / Архив

"Съществуват общи предизвикателства, които изискват силен и единен Европейски съюз и отговорът трябва да отиде отвъд санкциите и да включва общи преговори за газови доставки и за земеделски продукти"

Това е заявил вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев на италианския форум "Амброзети" - престижно международно събитие, на което всяка година държавни ръководители, министри, представители на европейските институции, бизнесмени и експерти от цял свят обсъждат актуални въпроси за развитието на икономиката и обществото като цяло, предаде БНР

Министър Василев е първият български участник на този форум. Той е представил българска визия за Европейския съюз в рамките на панел с бившия италиански министър председател Марио Монти и гуверньора на централната банка на Нидерландия Клаас Нот.

В своето изказване Василев е акцентирал върху необходимостта от промяна на институциите в такива, които ще позволят на хората да остават и да се реализират в собствената си страна и в Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари