Миглена Ангелова върти любов с Хачо заради апартамент

0
Хачовото сърце се разтуптяло заради нещастните влюбвания на Миглена
Хачовото сърце се разтуптяло заради нещастните влюбвания на Миглена

В продължение на 2 години Миглена Ангелова е била тайна любовница на Хачо Бояджиев.

Легендарният режисьор е човекът, който навремето дал път на амбициозната русенка и я вади от провинцията. Аферата и стартирала преди 22 години, когато Миглена била засукана журналистка от кореспондентския център на БНТ в Русе, а Хачо – генерален директор на националната телевизия, пише DailyPress.bg.

На фирмено парти през 1994 г. в Русе репортерката срещнала емблематичния Хачо и го поканила на танц с думите „Дами канят“. Известният със славите си ангели бонвиан решил да достави удоволствие на младата хубавица. На ухо тя му прошепнала, че много иска развитие в столицата, но няма никаква финансова възможност. След като изслушал и сагата към онзи момент с нещастните влюбвания на Миглена, Хачовото сърце се разтуптяло. Режисьорът я взел под крилото си, а според твърденията на столичен седмичник, Бояджиев наел и платил първата квартира на Ангелова.

Месеци след пристигането си в София безпаричната дама си купила и апартамент в столичния квартал „Гео Милев“, който платила на ръка за скромната в онези времена сума от 25 000 долара. Мълви се, че голяма част от парите й били дадено от щедрия Хачо, вече доста хлътнал по нея.

А кариерата на русенската репортерка тръгнала стремглаво нагоре. Тя се уредила с авторски рубрики в БНТ и била постоянно присъствие в кабинета му. „Малко е цапната в устата и е тромава, но я бутнах в БНТ, защото ми стана жал – бори се сама с живота. Иначе не е лошо момиче“, подхвърлял Хачо по адрес на Миглена. По-късно Бояджиев й помогнал да започне собствено токшоу в ефира на Би Ти Ви.

Източник: Dailypress.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари