Месечен хороскоп за Февруари 2021

2
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

ОВЕН

През февруари сте задължени да сте умерени и тактични, въпреки че ви е трудно да спазите това изискване. Сдържани и мълчаливи сте и на работното място, и у дома, и всички питат какво се случва. Не са изключени интриги от неприятели. В същото време не се притеснявате да общувате с хора на различно интелектуално ниво. През целия месец ще имате на кого да се опрете и да разчитате, но забравете начинанията до 21 февруари заради ретроградното движение на Меркурий. Съветвам ви да внимавате с хората, които наричате свои приятели. Допускате грешката да се заобикаляте с познати, на които се доверявате, но те не винаги са искрени и може да ви донесат неочаквани разочарования и страдания. Бъдете предпазливи и с тези ваши приятели, които непрекъснато се оплакват, че нямат пари, та дано се сетите да им дадете, дори и с цената на ваш провал. В личния живот сте хладно дистанцирани.

ТЕЛЕЦ

Февруари обещава запознанства, нова среда, нови приятели, но и негативни емоции заради неподходящи запознанства в месеца, в който ви е трудно да ги преценявате. За разлика от обичайното ви поведение на работното място, през февруари, неизвестно защо, е притъпено желанието ви да се концентрирате върху една задача, а след това се ядосвате на себе си, че не сте завършили нито една. Като добавим ретроградното движение на Меркурий до 21 февруари, сами си тъчете проблемите и творите препятствията. Мислете, преди да действате, особено ако сте изкушени от промени. Отдавате се на мечтите си, изпълнени с невероятни идеи, с които ви е трудно да се справите сами. Въпреки изискването до 21-ви да се заемете с рутинните си задачи, не бива да се отказвате и да зарязвате работата си или задълженията си у дома. Съветът ми е да внимавате какво изричате, защото може неволно да обидите някого и да си навлечете неочаквани проблеми както в семейството, така и с вашите началници.

БЛИЗНАЦИ

През февруари ви изнервят трудности, породени от странични и непредвидими фактори, които налагат да забавите темпото си на работа, въпреки че сте дейни. Причината е и в ретроградното движение на Меркурий, вашия управител, което продължава до 21 февруари и ви забранява начинанията. Ограниченията, колкото и да не ви харесват, са във ваша полза. Бъдете отговорни и не предизвиквайте инатливо провалите си, защото е време да осъзнаете и да развиете у себе си нужното търпение, да обмисляте добре действията си, за да не допуснете животът ви през месеца да преминава през непрекъснато редуващи се спадове и възходи. Не бързайте с тълкуванията на ставащото в семейството ви, защото причината за поведението на близките ви е породена от ваши неадекватни действия. Бъдете отговорни и не предизвиквайте разправии.

РАК

Февруари ви позволява да предприемате промени както на работното място, така и в семейството, но не ви съветвам да правите ремонти и покупки на електроуреди и мебели, защото до 21 февруари Меркурий е ретрограден и може да се окажат или некачествени, или различни от поръчаните. От вас зависи да намерите вярното място в живота си, да бъдете прозорливи, предпазливи и упорити, като се пазите най-вече от хора, искащи да ви навредят, особено като ви подтикват да работите в тяхна полза и да инвестирате, докато имате забрана от Меркурий. Не проявявайте наивност и не допускайте да ви използват нито в деловите отношения, нито в личните. Пътуванията зад граница, делови или на екскурзия, може да осъществите през целия месец, без да обещавате подписване на договори преди 21-ви. Необвързаните имат шанса да срещнат половинката си зад граница, но ги съветвам да не бъдат прекалено срамежливи, за да не се разминат с любовта на живота си. Вслушайте се в порива на сърцето си.

ЛЪВ

Стабилността през февруари е задължително изискване, защото ви помага да съхраните деловите си отношения, а и тези в личния живот. Меркурий е ретрограден до 21 февруари и заради наложените от планетата забрани не поставяйте началото на нови задачи, освен ако не са предварително планирани. За да си гарантирате приходи, по-добре изчакайте и за тях последната седмица на месеца. Каквото и да правите, е добре да не нарушавате правилата на вашето работно място или наложените традиции и обичаен ред в семейството ви. Не създавайте проблеми в личните си отношения заради властващия инат, породен от аспектите на планетите, подтикващ ви повече да работите и да не сте често с вашите близки. Наложете си такт и умение да премълчавате. Знам, че е изключително трудно, но е необходимо.

ДЕВА

Февруари, въпреки ретроградното движение на вашия управител и властелин на годината Меркурий, продължаващо до 21-ви, допуска възход в кариерата, обогатяване с нови знания, обучение или ново образование, за да тръгнете в нова посока. Не пропускайте да анализирате грешките си, за да не ги повтаряте, защото след това се срамувате от себе си, криете се от света и изпадате в депресия. Вашият обществен живот е активен, защото искате да сте постоянно сред хора, независимо дали са ваши приятели, или само познати. Не бъдете прекалено взискателни, ако се налага да избирате нови служители. Подгответе се добре, ако в края на месеца сменяте работата си и е редно да се харесате на новия си работодател чрез уменията и интелекта си. Бъдете тактични и делово елегантни. Пазете се от неподходящи лични партньорства.

ВЕЗНИ

През февруари мислите само за пари. Работете, но начинанията са забранени. Наложете си търпение до 21 февруари заради ретроградното движение на Меркурий и не инвестирайте, но обмислете възможностите да вложите в края на месеца парите си във ваш проект. Съхранете доброто си настроение, не се впечатлявайте от критиката. Вярвайте в себе си и във вашите възможности, не се противопоставяйте на съдбата си и успехът няма да ви изостави. Запомнете, че е без значение в каква област работите, стига това, което правите, да ви носи удовлетворение. Важното е, че сте стъпили на пътеката, която ви води към върха на вашето кариерно израстване. Не давайте и не взимайте заеми през целия месец. В личните ви отношения не е спокойно, но и с тази тегоба ще се справите. Месецът позволява брак по сметка, но няма да сте щастливи, ако изберете парите, а се лишите от любовта.

СКОРПИОН

През февруари над вас властва емоцията, която пречи да вървите уверено по пътя си, ако се поддадете на импулсивността и забравите, че търпението е ваш съюзник, но то очевидно се е скрило незнайно къде през този месец. От една страна, имате желание да поставите ново начало. От друга, за контрола на емоционалните и импулсивните ви действия помага и ретроградното движение на Меркурий до 21 февруари, като налага забрани, свързани именно с изкушения да инвестирате сега, на мига, защото ви е хрумнало, или да се заемете с нещо ново, или да си потърсите нова работа. Съветът ми за пореден път е да завършите започнатите задачи, да приключите изостаналите, особено ако, типично за вас, сте ги изоставили преди три или дори пет години, а за ваш късмет и вашите началници са ги забравили. Е, сега може да се присетят.

СТРЕЛЕЦ

През февруари, въпреки ретроградното движение на Меркурий до 21-ви, противно на забраните, които налага, досаждате на всички около вас с упорството си да поставите ново начало. До 21 февруари завършете всичко, което не сте приключили през първия месец на годината. Начинанията оставете да последните дни на месеца, ако държите на всяка цена да поставите тяхното начало. През целия месец сте обсебени от мисълта вие да предопределяте хода на събитията в живота на хората. Откажете се от своето силно желание да използвате влиянието си, за да задоволявате собственото си его, но и да рушите шансовете си за кариерно израстване. Лошо е да търсите полза само за себе си. Изключително внимателно преценявайте своите шансове, за да не търпите загуби. В личните отношения също бъдете внимателни и отговорни, не критикувайте без причина вашите близки и не налагайте нови правила у дома, защото ги отдалечавате.

КОЗИРОГ

През февруари сте инатливо заядливи, хапливо емоционални и безчувствени към човешките страдания. През 2021-ва състрадателността не е водещото ви качество. Човеколюбието, добротворството и коректността отдавна сте заличили, освен ако не ви носят изгода. Не ви съветвам да прекалявате в битките си за надмощие, защото и без друго успявате в един момент, но не постигайте целите си чрез некоректни действия, защото оборотите на кармата продължават да раздават бързо правосъдие. А и Меркурий е ретрограден до 21 февруари. През месеца не сте сигурни какво ви очаква, затова ви е много трудно да поемате обещания, а начинанията са обречени на провал. Склонни сте да се занимавате с необичайни неща, които ви действат успокояващо, колкото и странни да сте в очите на околните. Важното е вие да се чувствате добре.

ВОДОЛЕЙ

През февруари, въпреки че Меркурий е ретрограден до 21-ви, сте готови за начинания, но само ако не сте прибързани и сте ги обмислили добре. От значение е гаранцията, че няма да претърпите загуби, ако работите заради нечии капризи. Постарайте се да действате с разума си. Ако подписвате документи в края на месеца, четете между редовете, за да не се окажете измамени от съдружници или от ваш колега. Материалните ви стремежи са засилени, но цената на приходите ви е вашият труд, и вие добре го знаете. Коректността в отношенията ви носи успех. Заобиколени сте с много приятели, но те не винаги оказват положително влияние върху вас. Внимавайте и не се впускайте с пълно доверие да им помагате, защото трудно ще успеете да преодолеете ударите от тяхна страна, които може да не са болезнени в личен и делови план, но да нараняват душата ви.

РИБИ

Февруари позволява начинанията, но едва през последната си седмица, защото Меркурий е ретрограден до 21 февруари. На моменти инатът ви е уникален и с нищо несравним, но този път не заставайте срещу изискванията на планетата, за да не се окажете губещи и творящи провала си. Предпазливостта във всичко, което предприемате, е задължителна и това правило важи както за личния, така и за професионалния ви живот. Не бива да изнервяте хората около себе си, като им давате съвети как да се справят в живота си и как да планират дните си, след като вие самите не сте добър пример за подражание. Ще си спечелите неприятели, а и немалко кармични врагове, ако не осъзнаете, че всеки има право на собствен избор, дори и най-близките ви хора. Месецът позволява да смените работата си през последната му седмица, ако имате такова намерение. Добър е за създаване на семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари