Mercedes изтегля 340 000 автомобили заради опасност от пожар

0
Засегнати са два модела
Засегнати са два модела

Връзката на кабел на 48-волтовата заземителна връзка може да е дефектна и създава риск от пожар

Германският автопроизводител "Мерцедес" (Mercedes-Benz) изтегля 341 000 автомобила от моделите GLE и GLS, произведени между 2017 г. и 2023 г. поради опасност от пожар, предаде ДПА, като се позова на съобщения на германската служба за лизентиране на автомобили (КВА).

Според съобщението връзката на кабел на 48-волтовата заземителна връзка може да е дефектна и създава риск от пожар. Връзката трябва да се провери и поправи, когато е наложително, се посочва в съобщението, предаде БТА.

Засегнатите автомобили са по целия свят. В Германия са едва 11 000 от тях, посочва ДПА. "Мерцедес" засега не коментират темата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    фенката на путлерчо
    Не мога да не мисля, защото заработвам и събирам за операция за смяна на пола!
  • 1
    3
    До 2
    Да ти кажа бих покарал новия Москвич. И не изпадай в истерии с тези ZZZ , които само господ знае откъде сте си ги измислили. Мислете си за здравето бе хора. Колкото да ви плащат, инсулта пари не търси.
  • -2
    2
    фенката на путлерчо
    само ГАЗ, МАЗ, КАМАЗ, Лада, Фиатжигули и китайски Волги! Ше победиме евругеювете и западната икономика, товарещи! да жевее терориZZлямия и путята! Нутрофанка прасштай капейките че немя пари да едеме у селеметеЯ
  • 2
    1
    🤣😅🤣
    Който си купува нискотехнологични супер боклуци с пукащи пластмаси в купето, лагващи дисплеи с опреснение от 60 херца, с чипове на 15г., с волан, ръчнорегулируем, като на дачия, но на цена от 100 000 евро, е завършен малоумен комплексар и позьор. Който е дал 100 к. евро и е с опасност да се подпали, да му мисли. Комплексарската корона е много тежка. Аре сега, бегом по сервизите, глупаци. Да запазите ред, че сте много.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари