Медицинска научна конференция ще се проведе през септември в Русе

0
Събитието се организира от СБАЛК „МЕДИКА КОР“, съвместно с РУ „Ангел Кънчев“ и Българското дружество по интервенционална кардиология
Събитието се организира от СБАЛК „МЕДИКА КОР“, съвместно с РУ „Ангел Кънчев“ и Българското дружество по интервенционална кардиология

Събитието се организира от СБАЛК „МЕДИКА КОР“, съвместно с РУ „Ангел Кънчев“ и Българското дружество по интервенционална кардиология

СБАЛК „МЕДИКА КОР“, съвместно с РУ „Ангел Кънчев“ и Българското дружество по интервенционална кардиология организират мащабна медицинска научна конференция от 9-ти до 11-ти септември 2022 г. Събитието ще се поведе в град Русе и ще събере лектори и участници от над 20 водещи клиники от страната и чужбина. Това прави „Русенски интервенционални дни“ най-големият форум в посоченото направление, който се е провеждал до сега в Северна България. Лектори ще бъдат изтъкнати имена в областта на кардиологията, съдовата хирургия, неврологията, образната диагностика и рентгенологията.

За всяко от направленията организаторите са предвидили лекционни модули, като кулминацията ще са практически случаи, които ще се излъчват на живо, чрез двупосочна конферентна връзка между лекционните зали и екипи, работещи по реални случаи в две от ангиозалите на лечебното заведение. Иновативното представяне ще позволи на участниците да се запознаят с последните постижения в интервенционалната ангиология на живо и да обсъдят техники и методи за решаване на здравословни проблеми и спасяване на живот, съобщиха от "Медика Кор".

За медицинските сестри, които имат неизменна роля в лечебно-диагностичния процес, също е предвидена специална сесия. Споделяйки опит, те ще обсъдят спецификите на работата в ангиозала и характерните особености в асистенцията по време на инвазивни процедури.

Достъп до обучителните зали ще имат само медицински лица, заявили предварително участие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Kiki100
    Услужливите русенски медии нищо не написаха за декларираните доходи от азиатския доктор хонорис кауза и местен капацитет по оране на наклонени ниви от Павликени. Защо ли, ами ще спре ли парите за реклами или пък има някакви зависимости?
  • 0
    3
    до 2
    Тия са слаби, аз имам повече пари от тях. Да се чувствам значи добре.
  • 1
    2
    Журналист
    Научна конференция като индулгенция за заплати като за килограм домати на „юнаци-бедняци“ в занаята по лапане ортаци. https://offnews.bg/obshtestvo/bivsh-rektor-izumi-s-deklaratciata-si-37-imota-sred-tiah-apartament-782973.html „Ректорът на Русенския университет проф. д-р Христо Белоев, който е и общински съветник, не е декларирал коли и имоти. Наличните средства – негови и на съпругата му Йорданка Белоева – са 50 хил. лева, във влогове имат още 334 хил. лева, в инвестиции – още близо 35 600 лв. Годишната му заплата след удръжките е 95 517 лева, или средно по близо 8000 лв. на месец, нейната е в пъти по-малка – годишно 19 108 лв., средно приблизително по 1600 лв. за 12-те месеца на 2021-ва.“ Ректор с една високите заплати в страната. Заплатата му е повишена два пъти в сравнение с 2020 г. и е по-висока от тази на ректора на Софийски университет – без коментар! Горкият бедняк няма имоти и коли в землянка ли живее и с велосипед ли се придвижва? https://offnews.bg/ikonomika/zaplatite-na-direktorite-na-bolnitci-prez-2021-g-dostigat-do-122-000-782902.html „Първенец по заплата за поредна година е изпълнителният директор на "Медика Кор" (Русе) Кирил Панайотов, който е декларирал 1 471 952 лв. годишна заплата (122 000 лв. месечно). Той е получил 200 000 лв. от други дейност. През 2021 г. е купил апартамент за 199 495 лв. Освен това има 1 893 864 лв.‬ на влог и заем от 40 000 лв.“ Този човек направо изнемогва, как изкарва месеца с тази „мизерна заплата“, да се чудиш и маеш.
  • 3
    1
    Санитар
    Научна Киро-ненция със завладяния от Орик и приятеля му Отсирх Белоевитет. Изпуснат е патронът на Киро-ненцията Ешйа-директорат. Ашколсун.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари