МБАЛ “Света Анна - Варна”: Полагахме денонощни реанимационни грижи за бебето, но не можахме да го спасим!

0
Майката е приета по спешност, а плодът е бил с ниски тонове. Спешно е направено секцио, обясниха от болницата
Майката е приета по спешност, а плодът е бил с ниски тонове. Спешно е направено секцио, обясниха от болницата Снимка: Фондация "Открито сърце"

Първи коментар направиха от болницата във Варна във връзка със смъртта на 10-дневното бебе Матвей

"Майката е приета по спешност, а плодът е бил с ниски тонове. Спешно е направено секцио. Бебето е извадено, веднага е интубирано и поставено в неонатология, където за него са полагани денонощни реанимационни грижи. За съжаление, лекарите не са успели да го спасят. Майката е изписана в добро състояние", посочиха от болница “Света Анна - Варна”, предаде в. “24 часа”.

Припомняме ви, че 37-годишната Олга от Украйна няма други деца, пристига в България, след като войната в родината ѝ започна. Когато стъпва у нас, жената е в петия месец от бременността. От фондация "Открито сърце" твърдят, че е имало отказ отказ на лекари да я прегледат, но впоследствие "се смиляват", тя ражда преждевременно. Бебето изпада в кома и след 10 дни умира. Тази трагична история разказват от фондация "Открито сърце".

Повече за случая четете ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари