Роди се първото бебе на украинска бежанка у нас

0
След преживения стрес тя е родила две седмици преждевременно
След преживения стрес тя е родила две седмици преждевременно Видео: NOVA

Първото бебе, родено от украинска бежанка у нас, се роди на националния ни празник

 Майката Олена, заедно с двете си деца, пристигнала на 26 февруари в България след обстрелите в Киев. Настанила се при приятели в Приморско, като съпругът й останал мобилизиран във войната, разкрива NOVA

Олена е докарана в болница "Дева Мария" в Бургас навръх националния ни празник 3 март. След преживения стрес тя е родила две седмици преждевременно. В социалните мрежи вече се зароди идея за събиране на помощи за семейството - дрешки и бебешки аксесоари.

Бебето е Михаил, родено е на 3-ти в 00:30 минути, нормално раждане, трето раждане, 2.600 кг, 48 см, мъжко бебе. Самата жена в добро общо състояние като за втори ден след раждането. Има чудесни условия, болницата е предоставила самостоятелна стая, сутринта на сутрешна визитация нямаше оплаквания, кърмеше си бебенцето, така че всичко е наред”, увери д-р Мирослав Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Честито на казака!
    Бебето Михаил, без да иска, станало е гражданин на Европа и България.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари