Мъж задигна 600 лева и телефон от сладкарница в Пловдив

0
Парите и телефонът са откраднати от чанта на служителка на заведението
Парите и телефонът са откраднати от чанта на служителка на заведението Видео: NOVA

Парите и телефонът са откраднати от чанта на служителка на заведението

Мъж задигна 600 лв. и скъп телефон от заведение в Пловдив, съобщава NOVA. Кражбата е извършена в кв. „Тракия”. Крадецът се възползвал от момент, в който персоналът почиствал масите отвън. Действията на мъжа са заснети от охранителни камери.

„Господинът влиза в обекта и поглежда да няма някой в тоалетните. Вижда, че сервитьорките са отвън и спокойно отваря чанта на жена от персонала. Кражбата е извършена рано сутрин, когато няма хора в сладкарницата. Според мен това не му е първо престъпление и има доста опит. Надяваме се полицията да го задържи", сподели Константин Терзиев, собственик на заведението.

От заведението апелират, ако някой разпознае крадеца, да сигнализира в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари