Заловиха мъж, ограбил своя позната в Бяла

0
Пострадалата жена се опитала да си върне откраднатото, но мъжът избягал
Пострадалата жена се опитала да си върне откраднатото, но мъжът избягал Снимка: Dunavmost / Архив

Пострадалата жена се опитала да си върне откраднатото, но мъжът избягал

На 14 януари в 14:05 часа в РУ - Бяла е получен сигнал от жена от Русе, че ѝ е извършен грабеж от мъж.

Жената обяснила, че е посетила имота си на адрес в град Бяла и при нея там е отишъл мъж на 49 години, който тя познава. Когато мъжът си тръгвал обаче, ѝ отнел метална кутия със сумата от 300 лева и мобилен телефон. След като мъжът напуснал жилището и се насочил към колата си паркирана отвън пострадалата жена го последвала. Тя направила опит да си върне отнетото, а мъжът я ударил в областта на челото с юмрук.

Все пак жената успяла да си вземе мобилния телефон, но крадецът потеглил с колата си като задържал кутията с парите. Малко след подаване на сигнала екип на полицията е успял да установи и задържи въпросния мъж, по даденото от потърпевшата описание.

Случаят е документиран като по него е образувана преписка по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари