Мъж погуби любовницата си с краставица по време на секс

0
Преди да се озоват в леглото двамата партньори опразнили 4 бутилки вино
Преди да се озоват в леглото двамата партньори опразнили 4 бутилки вино

Германски прелюбодеец може да се озове за 5 години зад решетките, след като любовницата му умряла от задавяне с краставица, която двамата използвали като секс-играчка, пише в. "Билд", цитирани от Монитор.

46-годишният Оливер Д. поканил любовницата си в жилището си, докато жена му и дъщеря му отсъствали.

Преди да се озоват в леглото двамата партньори опразнили 4 бутилки вино и известно количество шнапс.

"Ние често използвахме различни вибратори и подобни на фалоимитатори зеленчуци - моркови, тиквички и т.н., обяснил обвиняемият пред съда в Манхайм.

Екзотичният инцидент станал миналото лято. Мъжът обяснил, че в онзи ден любовницата му не донесла желаната играчка и те били принудени да се задоволят с половин краставица от кухнята.

Първоначално зеленчукът бил използван по новото си "предназначение", а след това мъжът го напъхал в устата на дамата. В този момент страстта била прекъсната от спомена, че във фурната имало парче месо и за да не изгори, мъжът изоставил секса и се завтекъл да спасява положението, защото вече миришело на изгоряло. Месото било предназначено за кучето.

Любовникът съвсем спокойно нахранил животното, изпушил една цигара на балкона, а след като се върнал при изоставената в леглото жена, открил агонизиращото тяло на пода - тя се задавила с краставицата.

"Опитах се да извадя парчетата от гърлото й, но краставицата бе станала мека и не успях", обяснил Оливър на съда, който сметнал действията му за безотговорни и именно по тази причина сега любовникът може да прекара 5 години в затвора.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари