Мъж загина при катастрофа между автомобил и мотофреза в Монтанско

0
30-годишен жител на село Благово е с черепно-мозъчна травма
30-годишен жител на село Благово е с черепно-мозъчна травма Снимка: БГНЕС / архив

Тежко ранен е и 30-годишен пътник от ремаркето

За тежка катастрофа вчера вечер, станала между автомобил "БМВ" и мотофреза с прикачено ремарке, съобщават от МВР Монтана. В следствие на инцидента е починал 48-годишен мъж, намиращ се в ремаркето, ранен и с опасност за живота е и другият пътник.

Ето повече от пресцентъра на МВР Монтана: На 08.02.2022 г. около 20:24 ч. в с. Благово, общ. Монтана, на републикански път II-81, с посока на движение от гр. Монтана към гр. Берковица, 47-годишен водач от с. Смоляновци, общ. Монтана, при управление на лек автомобил "БМВ Х5 Sport" със софийска регистрация блъска движещата се по пътното платно мотофреза с прикачено ремарке.

Вследствие на реализираното ПТП е причинена смъртта на 48-годишен жител на с. Благово, намиращ се в ремаркето. Пострадал е и втори пътник от ремаркето – 30-годишен жител на с. Благово, на който е причинена средна телесна повреда - черепно-мозъчна травма. Пострадалият е настанен в МБАЛ Монтана в тежка кома, с опасност за живота.

На водача на лекия автомобил „БМВ Х5 Sport“ са извършени проби за алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. Той е задържан в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    ахаха
    Успокой се, ше получих некой удар, много си нервен! Да не те е газило БМВ? А това нещо мотофреза нито рег номер има нито светлини, така , че ясно е кой е виновен. Няма място на пътя тва нещо наречено мотофреза
  • 1
    1
    Боя мукава и велпапе BMW
    Селяк за такива като тебе трябва бой с бухалка по капачките да станат на сол и всичките ти пари да бъдат раздадени на бедните. Ганьо в кола!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари