Мая Манолова: Обединение между ПП и ГЕРБ не би било коалиция, а диагноза!

1
Политическият театър ще завърши с нови избори, смята лидерът на „Изправи се, България”
Политическият театър ще завърши с нови избори, смята лидерът на „Изправи се, България” Видео: NOVA

Политическият театър ще завърши с нови избори, смята лидерът на „Изправи се, България”

"Обединение между „Продължаваме Промяната-Демократична България” и ГЕРБ-СДС не би било коалиция, а диагноза." Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS председателят на „Изправи се, България” Мая Манолова. По думите ѝ политическият театър ще завърши с нови избори.

Този първомайски трудов ентусиазъм по правене на правителство, който е обзел партиите в парламента, е състезание по говорене и надлъгване. Това е театър на сенките. Сенките са партийните интереси, които са различни от интересите на гражданите. В него наблюдаваме всякакви герои – трагични, комични, драматични, вкл. марионетни”, обясни тя.

По думите ѝ по време на предизборната кампания партията ѝ не е обявявала, че ще прави правителство.

Не сме лъгали избирателите си. Двете големи партии приличат на две булки и двете искат брак, но мама и тати не дават. Страх ги е да кажат истината - правителство няма да правят. Сметката за представлението я плащат българските граждани”, допълни Манолова.

По думите ѝ внесеният бюджет с дефицит от 6,4 процента не е на служебния кабинет, а е в резултат от управлението на „четворната коалиция”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари