Мъртво пиян русенец отказва да даде проба с дрегер на полицаите

0
След извършен химически анализ на кръвната проба са му установени 1.83 промила наличие на алкохол
След извършен химически анализ на кръвната проба са му установени 1.83 промила наличие на алкохол

Полицаите са му съставили съответния акт и са му издали талон за изследване, след което е конвоиран до болницата, където е дал кръвна проба

На 6 февруари около 22:20 ч. на бул. "Мидия Енос" в Русе екип на Първо РУ е спрял и извършил проверка на автомобил с марка „Фолксваген“ - модел „Голф“ с варненска регистрация, при която като водач е установен 35-годишен мъж от Русе.

 Заради съмнения, че мъжът е употребил алкохол е извикан за съдействие екип на пътна полиция, за да бъде изпробван с дрегер. Шофьорът е отказал проверката с техническо средство, но е заявил пред униформените, че е изпил няколко бутилки бира. Полицаите са му съставили съответния акт и са му издали талон за изследване, след което е конвоиран до болницата, където е дал кръвна проба.

След извършен химически анализ на кръвната проба са му установени 1.83 промила наличие на алкохол. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК, срещу 35-годишния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Русенец
    Да имаше опция за изкупуване на вината с трудова повинност, щеше да му се отрази добре. Бая боклуци има за събиране по улиците и между блоковете. Защо да се плащат пари от данъците ни за това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари