Пиян шофьор се заби във фризер на русенска бензиностанция

0
Кръвната проба на 65-годишния шофьор е показала 1.60 промила алкохол
Кръвната проба на 65-годишния шофьор е показала 1.60 промила алкохол Снимка: архив

Кръвната проба на 65-годишния шофьор е показала 1.60 промила алкохол

На 5 ноември около 13:00 часа екип на "Пътна полиция" - Русе е посетил пътнотранспортно произшествие, станало на бензиностанция на булевард "Христо Ботев" в Русе, където автомобил „Фиат“ е ударил фризер.

На място полицаите са установили като водач мъж на 65 години, който лъхал на алкохол. Проверката с дрегер е показала концентрация над 1.2 промила, а след анализ на дадена от водача кръвна проба са установени 1.60 промила, съобщиха от полицията.

По случая е образувано бързо досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    4
    до 2
    Изобщо не са относителни нещата. Абсолютни са. Алкохолът на всеки понижава шофьорските умения. Обаче на някого, който има да речем 120 ябълки като му вземат 50, пак му остават 70, а на някой с 30, като му вземат 35 .... Схванахте ли логиката? Но все пак не съветвам никого да шовира под въздействието на алкохол. А някои дори, съветвам да не шофират и трезви.
  • 8
    3
    до 2
    Алкохола е отрова, а ти си тъп.
  • -9
    2
    Много над 60
    Да ви кажа, рядко ми се случва да шофирам с по-малко от три ракийци и поне литърче винце. Пенсия съм, първата ми ракийца е в 6:30 със супичката или там когато се събудя. За над 45 активен шофьорлък нямам и одраскана броня. Акт нямам, фиш нямам. Жена ми, дето не близва и ликьор одрънча половината коли в квартала при паркиране. Просто нещата са много относителни.
  • 6
    1
    ГАЦО
    Вземете му свидетелството за 3години и ще види набора как се кара след чашка бок---а
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари