Пиян шофьор "изгоря" на улица "Мария Луиза"

0
Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13 промила концентрация на алкохол
Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13 промила концентрация на алкохол

Анализът на кръвната му проба е дал резултат от 2,13 промила концентрация на алкохол

На 23 ноември в 21:05 ч. служители на Първо РУ са забелязали лек автомобил марка "Фолксваген" да се движи по ул. "Мария Луиза" в посока ул. "Давид", който впоследствие спрял и от него излязъл водач във видимо нетрезво състояние. Извършена е проверка, при която е изяснена самоличността му – русенец на 53 години.

В хода на проверката е изяснено, че колата е негова собственост, а по отношение на документите, които предоставя, че не носи свидетелство за регистрация част ІІ, за което му е съставен акт. Шофьорът е изпробван с техническо средство, но не е успял да вкара достатъчно въздух в уреда, за да бъде годен теста и е отказал повторна проба с дрегера, за което му е съставен друг акт, съобщиха от ОД на МВР - Русе.

Водачът изразил желание да даде кръвна проба, издаден му е талон за медицинско изследване на кръвна проба и е съпроводен до УМБАЛ "Канев", където му е била взета такава. При анализ на кръвната проба е получен резултат от 2,13 промила концентрация на алкохол.

По случая е образувано бързо производство по описа на Първо РУ за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари