Мария Илиева е бременна и планира раждане в САЩ

7
Певицата е една от любимките на българската поп сцена
Певицата е една от любимките на българската поп сцена Снимка: БГНЕС / архив

Слухове за бременност се носят около обичаната българска изпълнителка

Въпреки, че уверено отрича да е бременна отново, Мария Илиева е на път да дари със сестричка първородния си син Александър, научи ексклузивно репортер на LifeOnline.bg.

Новината, потвърдена от два независими източника, идва на фона на гостуване на Илиева в Маями, Флорида, където по нейни думи тя е на гости на приятели.

Истинската причина за „гостуването“ ѝ обаче е планирано раждане на второто ѝ дете. Според запознати певицата е измислила начин да се сдобие с американско гражданство като роди бебето, което носи именно отвъд океана.

Всеизвестен факт, е че ако дете се роди в чужда от родната му страна, то придобива права на гражданин на държавата на чиято територия се е родило, било то дори във въздушното пространство или в териториални води.

Така ако изпълнителката на „Нищо“ изчака достатъчно да роди там, то бебето, което се очаква да е момиченце ще получи правото да стане американски гражданин, а родителите му ще се възползват от възможността за по-дълготраен престой в страната на неограничените възможности и дори право да кандидатстват за американско гражданство.

Проверка на LifeOnline.bg показа, че раждането в болница в Маями може да струва от 15 до 100 хиляди долара. Ниският праг на цената за е процедура (без усложнения) в средностатистическа болница. От там в зависимост от лечебното заведение и специалистите, които ще извършат израждането, цената става баснословна.

Появиха се спекулации кой точно е бащата на второто бебе на Мария. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари