Мария Габриел: За новото правителство е много важна подкрепата за Украйна

0
Изразили сме тази подкрепа в няколко различни аспекта, заяви вицепремиерът
Изразили сме тази подкрепа в няколко различни аспекта, заяви вицепремиерът Снимка: БГНЕС

Изразили сме тази подкрепа в няколко различни аспекта, заяви вицепремиерът

Призивът е да продължаваме да останем обединени и да подкрепяме Украйна. За новото правителство е много важна тази подкрепа за Украйна. Изразили сме тази подкрепа в няколко различни аспекта. Това заяви вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

Няма как да не отбележа и търсенето на отговорност за престъпленията, допуснати от Русия и инициативата за мир на Зеленски. Като там е необходимо да имаме много ясен и координиран отговор и вече да се влезе малко в детайли по 10-те точки, каза Габриел. Подкрепили сме техния призив за това да има, включително подкрепа и с боеприпаси, но тук това си остава и в компетенцията на Министерството на отбраната в България, ние разбира се, ще координираме отговора на България, каза още Габриел, цитирана от БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    N6, бацко, "нормалния"????
    Не си ти за сий форум, не си! Виждаш и по "подкрепата", дадена ти тук! Ти си за пик, мик, дир, капитал, etc.! Идиотите са там, лесно, много лесно, ще намерите общ език! Тука ние сме хора, обичащи преди всичко нашата Мила Татковина, а след това - всичко останало! А, и кого ще подкрепяме в усрайна - фашистката хунта, или ...? И, козячец, незачет! И днес нефелни опорки, ма съвсем! И, бацко N6, хич и въобще не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано?
  • 6
    7
    До 6
    Що не си на фронта в усрайна бе третополово недоебано изчадие??? Айде недей да фъфлиш и влизай в на майка си путката цял боклук продажен!
  • -11
    6
    Нормален
    Гледам изродите на просташка пРоссия се толерират в коментарника, както и недъгавите хомосексуални фенове на иZраждане ... Ами да ви кажа изродчета, Мимето е много готин човек и определено води България в правилна посока! Аре, нека русофилистичното квичене продължи сега !!!
  • 8
    5
    Koko
    Тъпа помакиня,дрипава и бедна,без позиция...
  • 14
    4
    До тоя габриел си си къв си
    Пукни бе траверс грозен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари