Мария Габриел върна папката на президента с изпълнен мандат

0
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха

Номинираната за министър-председател от страна на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна папката с изпълнен мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

"За последните девет месеца показах, че мога да отстоявам интересите на България", каза в началото Габриел. След това тя добави, че осъзнава колко голяма е отговорността пред нея и страната да има стабилно правителство и обяви, че връща изпълнен първия мандат за съставяне на кабинет.

След многото въпросителни през последната седмица, двете политически формации са успели да постигнат съгласие за съставяне на кабинет.

Кандидатът за премиер Мария Габриел получи вчера от президента Румен Радев първия проучвателен мандат в присъствието на премиера в оставка Николай Денков и лидери на ПП-ДБ. Веднага след това двете страни – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се оттеглиха на преговори в Народното събрание.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    „ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се разбраха“
    Само дето се оказа, че не са се разбрали! А да видим сега пп-дб-ейците как ще му клекнат на бацко!
  • 1
    7
    LOL
    Хайде гниди, радвайте се! ПП-ДБ отиват в опозиция. Ще ходим на избори! След което както Лойко вече подготви публиката, ще вдига данъците. Най-вече ще ги вдига на тия дето работят най-много. Ще връща социализма човека. Радвайте се! Сега коалиционни партньори му се очертават ДПС, ИТН и любимите ви Възраждане. Разкош! Нямам търпение! Взел съм си пуканки и ще гледам поредния фалит на държавата докато се опитва да наложи социализма. Май ще е 4ти поред неуспех :D
  • 0
    6
    До 5:
    Ми възползвай се, събирай я тази газ в уста и я носи вкъщи, да топлиш детето и мъжО, че като свършат центовете – студ и глад!
  • -1
    5
    РУК за Ръша
    Кумундярите и вгъZZражденците газ пикаят от яд и злоба! КЕЕЕЕФФФФФ!!!
  • 9
    4
    ужасттттт
    Отново министър на социалните е Шалапатова. Горко на пенсионерите!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари