Кирил Петков: Срам ме е за Борисов, жал ми е за Мария Габриел

3
Тя се поддаде на натиск от Борисов и предполагам от Пеевски, каза той
Тя се поддаде на натиск от Борисов и предполагам от Пеевски, каза той Снимка: БНТ

Тя се поддаде на натиск от Борисов и предполагам от Пеевски, каза той

Имах базово доверие на Мария Габриел, но днес то е било безвъзвратно загубено. Тя се подаде на натиск на Борисов и предполагам и на натиска на Пеевски. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков на извънреден брифинг на формацията, предаде репортер на "Фокус".

"Тя днес показа, че няма качествата да бъде премиер. Жал ми е за нея, а за г-н Борисов ме е срам", допълни Петков. Той припомни, че Борисов не се е появил тези дни нито за ден да преговаря. По думите му не е вдигал и телефона си.

"Той използва четири жени, криейки се зад тях", коментира Петков за Борисов. Петков припомни и поговорката "вълкът козината си мени, но нрава не".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Възмутен
    Интересно ми е до къде ще стигне падението на ПП и ДБ. И тези хора искат да правят съдебна реформа, а в същото време не познават Конституцията. Единият преди време наруши Конституцията, като попълни декларация с невярно съдържание, за да стане министър. И това бе признато от Конституционния съд. После тези юнаци от ППДБ пак нарушиха Конституцията, като в разреш и в нарушение на едно решение на Конституционния съд проведоха ново гласуване, ужким за уреждане на последствията от предходното отменено решение, но с новото гласуване пак я нарушиха и това отново бе прогласено от Конституционния съд - виж. Конституционно дело № 12 от миналата година. Христо Иванов за пореден път прави съдебна реформа, ама как да я направи горкия като няма нито един ден трудов стаж като съдия, прокурор, адвокат. Поне да беше съдия изпълнител, съдия по вписване или нотариус. Уви, няма А вчера корифеят - демократ, завършил "магнаурската" школа /СПТУ по железопътен транспорт/ в Русе излиза от трибуната и говори, че президентът трябва да оттегли указа, защото министрите в него не били дали съгласие. Без да знае човечеца, че указът на президента е единствено и само за избор на министър-председател. И тези хора ще правят съдебна реформа???? Горкият Кристиян Таков и многото други демократи, истински юристи - сигурно място не могат да си намерят в гробовете, лека да им е пръстта и светла им памет.
  • 1
    12
    Moni levi
    Вкарайте ги тези боклуци, пьрвобитни и прости,Герб,в затвора,и Бойко и Пеевски, противен мазен дебелак,какво толкова го умувате,това са крадливи мафиоти,които за нищо не стават ,нищожни същества са,действайте.....
  • -2
    11
    иванчо
    Че нали това обещаваха пп-дб-ейците на изборите?!? Що го не направиха, ами управляваха заедно с тях, легитимирайки корупцията и беззаконието с които щяха уж да се борят?!? Дали на следващите избори ще повторят резултата?!?
  • 4
    10
    Иван
    Кирчо,трябва пак да вкара Бойко и всички боклуци с него в затвора,и този път завинаги,там да загинат,измет долна,,,там им е мястото...
  • 1
    9
    Аз
    Всъщност е искал да каже, че иска още био малини в стола и парапети в Солун с държавния самальот!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари