Мълния порази самолет на румънска авиолиния

0
Инцидентът наложи връщането на машината на летището в Букурещ
Инцидентът наложи връщането на машината на летището в Букурещ Снимка: кадър You Tube / Smithsonian Channel

Инцидентът наложи връщането на машината на летището в Букурещ

Самолет на румънската национална авиокомпания „Таром“ бе ударен снощи от мълния и се наложи да се върне на летището в Букурещ, откъдето бе излетял, съобщава телевизия Диджи 24, предаде БТА.

Сайтът Бординг-пас (boarding-pass) съобщава, че самолетът на „Таром“ е излетял в 22:10 ч. румънско (и българско) време от летище Отопени в Букурещ към столицата на Молдова - Кишинев, но час по-късно се е върнал. По средата на пътуването пилотите са съобщили, че трябва да се върнат заради техническа неизправност, причинена от удар от мълния.

Извънредното кацане е преминало без инциденти, а пътниците са били качени на друг самолет, който е излетял половин час след полунощ.

Пътуването със самолет от Букурещ до Кишинев трае един час и десет минути, уточнява Диджи 24.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари