Макдоналдс "цака" клиентите си

1

Американският монополист в джънк фуут индустрията „Макдоналдс“ заблуждава клиентите си.

Това установи проверка на BIG5.BG в един от клоновете на веригата в Пловдив, разположен на бул. „Санкт Петербург“ №33. Репортер похарчи 24 лева, за да се убеди, че сладоледът е вода с малко сметана. Същото важи и за кока-колата, която се оказа дотолкова разредена, че бе станала прозрачна. 

Заради безобразията книгата за оплаквания в обекта прелива от гневни коментари, установи проверката ни. Това не е първият път, когато недоволни клиенти се жалват от безобразия в „Макдоналдс“ – Пловдив.

Преди време регионалната преса пусна няколко скандални случая от местен „Макдоналдс“. Единият се отнасяше до грубия персонал: „Изключително арогантно поведение на персонала на заведението към клиентите. Отблъскващо и некомфортно би се почувствал всеки нормален човек в подобна атмосфера. Служител с име Камен се отнесе неприсъщо за политиката на веригата.” Подпис ­ Катя.

Нели Иванова, посетила ресторанта на центъра, пише следното: „Не съм доволна от стандартите на сладоледа във фунийка. Стандартът е 3 завъртания и височина 7 см. Този, който получих, е доста далеч от мярката. Снимах го. Обърнах внимание на служителите за използването на стандарта. Обслужи ни Иванка с бяла значка. Желая да бъда информирана за взетите мерки.” И още един сигнал – „Днес, 7 август, голяма жега. Сладолед няма. Машината повредена. Няма ли поддръжка? Кой ще я оправи? Обслужването отвратително. Супервайзерката нелюбезна. И друг път съм бил недоволен от нейния отговор. Фунийките не се пълнят достатъчно и не отговарят на грамажа. Сега пък няма сладолед ­ вероятно много не се печели от полупълните (празни) фунийки. Има ли полза от нашите сигнали? Ще мина пак скоро.” Това е написал Христо Танчев, който е с американско поданство.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари