Слаб интерес към раздаването на хранителни продукти в Русе

0
Слаб интерес към раздаването на хранителни продукти в Русе
Слаб интерес към раздаването на хранителни продукти в Русе Видео: КИС 13

БЧК раздава 15 вида продукти на правоимащите

За 8-9 дни през пункта на улица "Тулча" са минали близо 1000 души, при близо 4500 правоимащи, което се равнява на едва около 20%.

От хуманитарната организация са очаквали доста по-сериозен наплив като предходни кампании, заяви Десислава Дивчева от БЧК.

Правоимащи по програмата са 7 групи лица, като най-много са хората, получили целева помощ за отопление през този сезон. На сайта на Българския червен кръст всеки може да провери дали попада в списъците на агенция социално подпомагане за получаване на хранителните продукти, съобщава КИС 13.

Раздават се 15 вида продукти, сред които олио, брашно, ориз и захар, както и 7 вида консерви.

Точно един месец остава до края на кампанията в Русе, като тя ще завърши на 7 юни. Пунктът на БЧК е отворен всеки работен ден от 10:00 до 14:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Спонсор
    Кмета да вземе да оноди заместника си по ТАНСПОРТА,/ако е мацка/ и секретарката на автобусния! Колко пъти след 18 часа 28 е в 19.31, а 23 изобщо е УМРЯЛА! А на СОЦИАЛА съм им сърбал попарата преди 8 години! Също и на СПЕШНА/СМЕШНА/ БЕЗПОМОЩНОСТ! Стоя зад думите си! До мен беше жена ми с 39 години стаж мед. сестра и наблюдава ше бойното бездействие на фелшерка та!
  • 8
    4
    Дунка
    Тези пакети трябва да бъдат като съдържание умножени по 10 поне и да се подават през месец.Яжте си ги или ги подарете на кмета и на местната служба соц подпомагане те имат нужда.
  • 10
    3
    Мнение
    Този общински съвет в Русе в този вид с тази администрация и кметове трябва да бъдат разкарани и тикнати където им е мястото,а на по,по предните да им се търси сметка и те да ги последват също.Миндили селски... Нужен е местен спешен нов вот.Селяндурите вън от общински управления.
  • 5
    2
    ЦИНИЗЪМ И ГАВРА
    Това с тези продукти е цинична гавра с безработни и нуждаещи се.Ако бяха да чакат на тези продукти,5/6 консерви и кило захар през карантинни периоди и до сега,всички нуждаещи да бяха стигнали до летален изход,а именно да умрат от гладна смърт.Всеки месец през месец трябва да раздават продукти и то с килограмите.Те веднъж на две,три години по 10 консерви.Мършава работа.Мазна социалнообщинска пръдня е тая работа.В нормална държава ще бъдат замярани с камъни от соц.министерство и червен кръст барабар с общината.Разпродадоха всичко и пункт нямат като хората за раздаване.Стоят всички на дъжда в камънаците и калта и чакат,КАКВО ЧАКАТ? ВЪВ УКРАЙНА ИМА ВОЙНА И УСЛОВИЯТА СА ПО НОРМАЛНИ ЗА ЧАКАЩИТЕ,РАЗБРАХТЕ ЛИ ОБЩИНСКИ МЪРШИ ДОЛНИ !! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?
  • 2
    1
    Vinetu
    До изборите ше раздават рушвети тия боклуци :))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари