Кога ще бъде ремонтирана дупката на „Дунав мост“

0
АПИ​: Вследствие на сериозните дъждове мостът е в това състояние
АПИ​: Вследствие на сериозните дъждове мостът е в това състояние

АПИ​: Вследствие на сериозните дъждове мостът е в това състояние

Пропадане на "Дунав мост" в българския участък при Русе. За това сигнализираха шофьори през почивните дни. Равносметката - щети по десетки автомобили. Може ли да говорим в действителност за пропадане, започнаха ли ремонтните дейности в района и затруднено ли е движението?

Според Стамен Савов от АПИ дупката е по средата на панел, а причината е ерозията на бетона под асфалтовото покритие. "Вследствие на сериозните дъждове мостът е в това състояние. Очаквам в рамките на деня да започне подготовка за поправката. Трябва да се разкрие част от асфалта около дупката и да се излее отново бетон. Ще работим със специална смес, която бързо набира якост. До края на утрешния ден може да поставим асфалта", заяви той, цитиран от NOVA.

По думите му участъкът около дупката ще бъде затворен, като движението ще бъде ограничено в едната лента. "На моста е необходим основен ремонт, имаме проект и избран изпълнител", обясни Савов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    ЩО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ?
    ЩО ЗА МАТЕРИАЛ,СТРОИТЕЛНИ ТЕХНИЦИ,НАДЗОР И ПРОФЕСОНАЛНА РЕМОНТНА ГРУПА? ВЪЗДУХ,ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ Е ЦЯЛАТА ИМ РАБОТА.КАЧЕСТВО НУЛЕВО. ЗА ЗАТВОРА СА ВСИЧКИ.
  • 4
    7
    LOL
    Стаменчо, подавай оставка и се скривай някъде извън АПИ, че положението е меко казано СРАМНО!
  • 4
    6
    ЗАКРИВАЙ
    Целия ЕС ни се смее как запълването на една дупка на Дунавмост се е превърнало в централна новина и ни се представя като някакъв колосален проект :D Тия дето се обясняват по много вместо да решат проблема за 24ч просто трябва да освободят постовете си и да отидат някъде в частния сектор да мият кенефи. Къде са сега журналята да идат на крака на Бойко да го питат що така румънската страна не е мръднала, докато през ЛИЧНО инспектираната от него българска страна прозира р. Дунав :D
  • 5
    5
    смешна история
    Държавата да плати на румънците най-добре. 4-5 момчета от техните да я запълнят и повече няма да чуем за тоя проблем. Ама не, отново ще викнем Ганчо и Петканчо да претупат работата и шефа им да се облажи с бая лев....
  • 7
    4
    РУСЕНЕЦ
    Приятно и развлекателно четиво за малоумници.Само пърта и удриииииииииииииии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари