Рекордьор по алкохол псува полицаи в Пловдив

0
При проверката дрегерът е отчел 4,14 промила /снимката е илюстративна/
При проверката дрегерът е отчел 4,14 промила /снимката е илюстративна/

При проверката дрегерът е отчел 4,14 промила

Абсолютен алкохолен рекорд постави шофьор от Пловдив. Полицаи го спипаха, седнал зад волана с 4,14 промила алкохол в кръвта.

Екшънът се разиграл малко преди 21:00 часа снощи. Униформените видели, че кола се движи на зиг-заг и с бърза скорост. Спрели шофьора за проверка, като ги лъхнала силна миризма на алкохол.

Дрегерът направо откачил, а полицаите останали без думи. Закарали го за кръвна проба болницата, където рекордният резултат се потвърдил, пише „Марица“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    .......
    Ще псува полицай!!!!!Абе вие не знаете ли какво да правите????Ако това го направи в друга държава,ще ходи на четири крака.Мерзавец!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари