Топ компании търсят хора за екипите си

1
Национални дни на кариерата ще се проведат и в Русе
Национални дни на кариерата ще се проведат и в Русе

Национални дни на кариерата ще се проведат и в Русе

"Национални дни на кариерата" 2024 за втора поредна година е в събота – за да даде шанс и на работещите специалисти, устремени към по-добра професионална реализация да се включат в събитието. На 13 април ще е пловдивското издание на форума, от който са започнали кариерите на повече от 58 хиляди студенти и младежи у нас.

В удобния и за учащи, и за работещи съботен ден, представители на 33 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 16:00 ч. в Пловдивски панаир, Конгресен център. Входът за търсещи работа е безплатен, но с предварителна задължителна регистрация.

Провеждането на форума в големите градове в съботни дни е доказана практика, която дава възможност както на учащите, така и на работещите, да отделят необходимото време, за да се срещнат с всички работодатели, съобщава Агенция Фокус.

По време на Национални дни на кариерата се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на събитието максимално лесно и удобно и без използване на хартия. За целта е необходима единствено предварителна регистрация в ScanFactor, както е описано тук.

След изданията в София, Велико Търново и Габрово, Национални дни на кариерата ще се проведе в още 3 града:

Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център

Варна – 13 април – Хотел-галерия "Графит“

Русе – 16 април - Русенски университет "Ангел Кънчев“

Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Събитието предоставя възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии. От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 58 000 души. Събитието се организира от JobTiger.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Да се чете:
    Жалки фирмички търсят тъпи рибки да им работят за минимална заплата с 1000 изисквания и нулево уважение от "шефовете"! Вече доста такива се навъдиха из Русе и само неграмотни шалварки от Делиормана се връзват да работят в такива жалки гаражчета. Всичко умно и свястно се изсели благодарение на кумундярското крадливо либийче и преди това на герберасткото гномче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари