Владимир Чуков: Байдън щеше да загуби, ако изборите в САЩ бяха днес

0
Владимир Чуков: Байдън щеше да загуби, ако изборите в САЩ бяха днес
Владимир Чуков: Байдън щеше да загуби, ако изборите в САЩ бяха днес Видео: NOVA

Международният анализатор очаква промени в електоралните пластове в Западна Европа

Войната в Газа ще размести електорални пластове. Това стана в Турция – Ердоган загуби местните избори. Газа ни победи. Аз го прогнозирах преди месеци, в това студио”. Това заяви международният анализатор Владимир Чуков.

Той даде пример с проучване в САЩ – ако днес са били изборите там, президентът Джо Байдън ще загуби. „В САЩ има около 5000 университета и колежа. Около 150 са подпалени от подобни протести. Около 50 от тях са в местата, където имаше такива протести. Те са на Източното и на Западното крайбрежие”, каза Чуков по NOVA.

В университета „Джордж Вашингтон” студентите поискаха скъсване на дипломатическите отношения между САЩ и Израел. „Ако президентът Байдън не си върне Пенсилвания, Уисконсин, Мичиган, той трябва да напусне Белия дом. Не става въпрос дали Тръмп е много силен, но Байдън е много слаб”, каза Владимир Чуков. Той очаква да има промени в електоралните пластове в Западна Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари