Майката на починалото в "Чародейка" дете се занимавала с наркотици

3
След инцидента в жилището е намерена дрога
След инцидента в жилището е намерена дрога

След инцидента в жилището е намерена дрога

Майката на 3-годишното дете, загинало вчера при взрив в бл. 305 в квартал „Чародейка“, се е занимавала с наркотици, разказаха съседи. По непотвърдена информация органите на реда са посещавали на няколко пъти адреса, а след инцидента в жилището е намерена дрога, предаде Русе Медиа.

С разследването се е заела Окръжната прокуратура, сезирани са и социалните служби.

Съседи са чули взрива около 15:30 часа и са подали сигнал на тел.112. Първи са пристигнали полицаите, които са намерили детето безжизнено в жилището. Вътре е било силно задимено, възникнал е и пожар. Изпратени са били и два екипа на пожарната.

Детето е било само в апартамента на втория етаж. Заради състоянието му полицаите са взели решение да го транспортират с патрулката, без да чакат екипа на Спешна помощ. В болницата реаниматори са опитали да го спасят, но безуспешно.

„Видях само полицая, като носи детето и го сложи в колата и отиде в болницата, друго не знам. Детето на 3 годинки било, само. Майката била наркоманка, продавала, дали тя пие, не знам, ама са я виждали съседи да продава. Тя дойде после и полицаите я подбраха“, обясни съседка.

Назначени са експертизи, за да изяснят причините за взрива и пожара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари