Русенец: Майката на загиналото дете е жертва на домашно насилие

1
Откритият у нея хероин е за мъжа ѝ, твърди близък на жената
Откритият у нея хероин е за мъжа ѝ, твърди близък на жената Видео: Кис 13

Откритият у нея хероин е за мъжа ѝ, твърди близък на жената

Близък на майката на детето, което загина след пожар в апартамент в Русе поиска да я защити от несправедливи, според него, твърдения, че не се е грижила добре за детето си, предаде телевизия КИС 13.

Мъжът, който пожела да остане анонимен, твърди, че тя е ставала жертва на домашно насилие от страна на съпруга си, който я е биел. Освен това, според него, откритият у нея хероин не е бил за нея, а за мъжа ѝ.

Той бе категоричен, че жената обича много детето си, а институциите бездействали при подадени сигнали за домашно насилие.

Назначена е експертиза за установяване на причините за възникване на пожара. Ще се събират и доказателства за това дали майката е извършила престъпление по чл. 182 от Наказателния кодекс, като е оставила детето без надзор и достатъчно грижи и с това е създала опасност за живота му.

Назначена е и съдебномедицинска експертиза за установяване на причината за настъпване на смъртта.

Целият разказ на мъжа, който излезе в защита на майката, може да видите във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    7
    кристиян диор
    е оставила си е детето ,има семейни проблеми , финансови, зависимости ,реално не го е оставила в контейнера за осиновяване, вярвам че ся кат спре рязко дрогата ,ще и липсва доста. нападнахте жената,се едно вие сте некви светци , а даже нямате и деца , ама кат имате сигурно ще ги гледате под микроскоп барабар с доктора
  • -9
    6
    WEF
    просто раздайте на хората безплатно 1 стая, 1 обяд ,1 доза опият ,няма да имаме нищо и ще бъдем щасливи , а вие си правете войни и се думкайте о зад
  • 9
    5
    Пенчо Милков
    Време е да има Полицейска Смърт!Криминална Полиция Русе е най-долната Сбирщина от Наркодилъри и Престъпници!S
  • 13
    4
    ×××
    КАКВО КОМЕНТИРАМЕ ЗА КОГО Е БИЛ ХЕРОИНЪТ.МАЛКО ДЕТЕ НЕ СЕ ОСТАВЯ САМО.КАКВО ВЪОБЩЕ КОМЕНТИРАМЕ
  • 9
    3
    Az
    Глупости. Анонимен... Любовник? Иначе от къде ще знае такива неща? Пък и не са сигурни твърденията му, по скоро са измислени. Любовник защитава леката жена.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари