Майката на мъртвата българка в Швейцария моли за помощ!

0

Майката на намерената обесена в Швейцария танцьорка Теодора Тодорова - Соня Георгиева се обърна публично с молба във "Фейсбук".

Семейството няма необходимата сума да прибере тялото на момичето, пише 24 часа.

Ето какво написа почернената майка:

"Приятели, с дълбока скръб се обръщам към Вас за помощ ! На 06.05.2016 в парка на град Санкт Гален /Швейцария/ беше намерена мъртва моята дъщеря Теодора Тодорова на 26 год.

За прибирането на тялото в България на моето семейство са му необходими 1800 CHF, с които за жалост не разполагаме. Обръщам се към всички Вас като майка, моля нека който реши и има възможности да ни помогне да съберем съответната сума и да си прибера детенцето тук, да си го прибера на Родна зема ! Благодаря Ви предварително. Бог да пази децата ни. Амин. Предоставям банкови сметки:

IBAN: BG90FINV915010BGN0HMH3 /BGN/

BIC CODE: FINVBGSF

И сметка:

IBAN: BG15FINV91501015045880 /EUR/

BIC CODE: FINVBGSF"

Междувременно братът на Теодора каза пред медии: “Моята сестра се казваше Теодора и беше на 26 години. Тя живееше и работеше като барманка в Санкт Гален. Не е вярно, че е намерена обесена. В случая става въпрос за убийство на 6 май, което в момента се разследва и не мога да дам повече информация“, твърди Халид Емилов Георгиев.

Посланик Плугчиева обаче предаде официалната позиция на прокурора в Швейцария, а именно, че става въпрос за самоубийство.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари