Майка поиска полицейска закрила в Гоце Делчев заради разпилени опаковки райски газ в парк

4

Да има полицейско присъствие на парк „Панорама“ в град Гоце Длчев предлага майка на две деца, възмутена от неприятните гледки, на които се натъкнала през уикенда.

Жената е отишла там с идеята да се разходи с двете си деца сред зеленина и свежест, а се случило точно обратното - алеи, с разпилени по тях стъкла, опаковки от безалкохолни напитки, семки, опаковки от райски газ, пише Топ Преса.

„Уважаеми съграждани, така ли трябва да изглежда един парк?!“, пита риторично гражданката. „Алеите са целите в счупени стъкла, по тревните площи е пълно с боклук(опаковки, кутии от цигари, шишета и т.н., а паркингът е залят от капсули райски газ т.нар. нова мода опиати! Обръщам се с апел към Община Гоце Делчев и местната структура на МВР – трябва да се създаде организация и там вечер да има полицейско присъствие! Трябва да се налагат глоби на децата и техните родители (които явно не са ги възпитали, как трябва да се отнасяш към природата и чуждата собственост)“, аргументира идеята си жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари