Магнитски и алчност

0
Ако ППДБ подпишат коалиция с ГЕРБ, това е краят им, декларира Корнелия Нинова
Ако ППДБ подпишат коалиция с ГЕРБ, това е краят им, декларира Корнелия Нинова Снимка: Facebook / Корнелия Нинова

Ако ППДБ подпишат коалиция с ГЕРБ, това е краят им, декларира Корнелия Нинова

По-добре е от сглобка да отиваме към разглобка. По-добре е за България, защото тази сглобка се направи от страх и от алчност. Страхът на Борисов от търсене на отговорност и възмездие от това, което е правил по време управлението на България, от Магнитски и алчността за постове и пари.

Градската организация и общинските съветници и Иван Таков не са едно и също. Градската организация са членовете на партията. Ние се разграничихме от съветниците, защото сме принципни и не влизаме в такива договорки. Общинските ни съветници предадоха избирателите, които ги изпратиха там да променят модела ГЕРБ

Тогава, когато е прав Радев го подкрепяме - ветата му в парламента, когато вдигна юмрука бяхме първи на площада. И го критикуваме, когато не е прав - например договора с Боташ, масовите уволнения в служебния кабинет, както и корупцията и пътя на Копринков в служебните кабинети. Ние сме категорични и с корупцията ще се борим винаги, където се появява. Президентът направи няколко партии и публично ги подкрепи.

Корнелия Нинова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    КОО. РС ТВ CCTV
    Остави Магнитъ, ама да не лъснат в Пинк ТВ.
  • 1
    2
    хехе
    Тая стрина да не лъсне и тя в Магнитски.
  • 4
    1
    До комсомолката
    Ела си прибери едеота, че съсипа сичко тука. Милият ти вегетира на село с една мексиканка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари