Мачът на "Дунав" с "Черно море" няма да е в Русе

0
Президентът на Дунав отвърна на спекулациите за мач на русенския стадион преди ремонта му
Президентът на Дунав отвърна на спекулациите за мач на русенския стадион преди ремонта му Снимка: Sportal.bg

Президентът на Дунав (Русе) Симеон Симеонов обяви, че няма нищо вярно в спекулациите, че отборът иска от БФС да изиграе поне един мач на стадиона в Русе до края на годината, съобщи Sportal.bg.

Днес излязоха писания, че Дунав ще иска да играе на своя стадион един двубой до края на календарната година, но се оказа, че всъщност това е агитация на феновете, от която ръководството се разграничава, тъй като докато не преминат ремонтните дейности на стадиона, то той няма как да приема мачове от елита.

''Във връзка със спекулациите, че искаме да играем в Русе, които са с неназован източник, ръководството на Дунав заявява за пореден път, че е наясно със ситуацията, че футбол в Русе може да се играе чак след завършване на ремонтните дейности на стадиона. Дотогава отборът ще се възползва от условията в Разград. Предлагаме да се спре с всички спекулации по този въпрос", започна Симеонов.

"Ние искаме повече от всички да играем в Русе, но просто в момента правилата не го позволяват. Ако феновете искат да помогнат на отбора, то тогава нека си купуват билети за мачовете ни и ги посещават, а и същевременно да не се правят такива агитации'', завърши силният човек в Дунав.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари