Людмил Киров: Бяхме доста респектирани от отбора на Лудогорец

0
Получи се един доста приличен и приятен мач, след като и публиката остана доволна, заяви треньорът на "драконите"
Получи се един доста приличен и приятен мач, след като и публиката остана доволна, заяви треньорът на "драконите" Видео: Русе Медиа

Добро представяне на нашия отбор, все пак играхме с осемкратния шампион на България, най-добрият отбор в Ефбет лига. Получи се един доста приличен и приятен мач, след като и публиката остана доволна. Мисля, че бяхме доста респектирани от отбора на Лудогорец, първите 20 минути играхме предпазливо, гледахме да играем по-дефанзивно. Второто полувреме вече видяхме, че дяволът не е толкова черен, излязохме в малко по-предни позиции, съответно създадохме няколко голови положения, но не можахме да ги реализираме“, коментира след мача между „Дунав“ и „Лудогорец“ старши треньорът на „Дунав" Людмил Киров, цитиран от Русе Медиа.

Срещата, която се игра на Градския стадион в Русе, завърши с минимална победа на гостите с 0:1.

Срещата започна колебливо от страна на „Дунав“, а резултатът бе открит още в 23-ата минута от нападателя на гостите Клаудиу Кешеру. Голът дойде след удар на Лукоки към вратата, който бе блокиран от Росен Колев. Топката рикошира в крака на Кешеру, който стреля точно към опразненана врата и вкара първия и единствен гол в мача. „Лудогорец“ продължи да доминира през първото полувреме, като малко преди края му Ахмед Ахмедов от „Дунав“ имаше възможност да стреля към вратата на гостите, но ударът му мина над вратата на Пламен Илиев.

През втората част домакините от Русе се активизираха и имаха няколко положения, но нямаха късмета да ги реализират. Малко преди края на мача се създаде напрежение в наказателното поле на „Лудогорец“, където Илиев се сблъска с Мартин Костадинов. Съдията обаче прецени, че няма основания да отсъди дузпа за „Дунав“ и мачът завърши при резултат 0:1.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари