Любо Кольовски: Загадка е как тези антиподи са се понасяли

2
Разприказваха се и в поплювките си към другите всеки казва своята истина
Разприказваха се и в поплювките си към другите всеки казва своята истина

Защо чак сега се разприказваха негодниците?

Разпарчетосаха се. Осмърдяха ефира. Знаехме, че са такива. Търпяхме ги и още ги понасяме по някакъв начин. Разприказваха се и в поплювките си към другите всеки казва своята истина, някаква истина, която не е изненада за никого.. Славчо Тр. е прав. Тошко е прав. Руди е много прав. И Радулов е прав. И Кирил, и Асен казаха това-онова. И те са прави.

Загадка е как тия антиподи са се понасяли, как са дишали един въздух в пленарната зала, в кабинетите си, в кафенетата и кьошетата, където са сговаряли мръснишките си сделки.

Защо чак сега се разприказваха негодниците?

13 юни 2022 г. Най-гнусният и отвратителен ден в историята на има такава държава България и има такъв народ, Това е България.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари