Любо Кольовски: ГЕРБ са толкова посредствени, че дори не могат да съгласуват интригантските си сплетни

0
Аман! Управлявахте 12 години, а това е половината от активния човешки живот! Срийте се в дупките и зайчарниците си, че не мога да ви гледам!
Аман! Управлявахте 12 години, а това е половината от активния човешки живот! Срийте се в дупките и зайчарниците си, че не мога да ви гледам! Снимка: Фейсбук

КОНСПЕКТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИДИОТИЯ, представен от Главатаря на ГЕРБопитеците на поредния извънреден мутринг на шайката:

"Вчерашният КСНС беше абсолютно ненужен. Главната му цел беше да се покаже, че президентството е горната камара на парламента и че оттам се свеждат задачите на МС и на НС.

Вчера президентът Румен Радев отне на премиера Кирил Петков всякаква възможност за маневри по темата с Република Северна Македония.

 Председателят на парламента Никола Минчев обезглави цялата държава.

 По нито една важна тема управляващите няма да могат да правят политики след като месеци наред не предприеха абсолютно никакви мерки срещу Ковид.

 Инфлацията в магазина вече е над 30% и няма никакви мерки от страна на правителството.

 През последните 7 месеци сме свидетели на безпрецедентно хаотично харчене на бюджета. Ние предадохме управлението през месец май с преизпълнение от 2,8 млрд. лева повече отколкото в предходната година. А само за месец декември правителството изхарчи рекордните 9 млрд. лв. без никоий да разбере за какво. Това ще доведе до лоши последици за Бюджет 2022."

Всяка от шестте опорни точки на Главатаря е отрицание на самата себе си, т. е. лъжа в лъжата. Симптоматиката на състоянието, в което живее този организъм, отдавна е минала критичната си точка, но организмът продължава да мърда и неуморно да разпръсква токсичните си измислици. Заслужава си Главатаря да прочете изявлението на дясната си ръка - Десислава Атанасова, която веднага след дългото заседание на КСНС изрази задоволство от резултатите на заседанието, е и приписа успехите на президента на управлението на Борисов 3.

Тия хора са толкова посредствени, че дори не могат да съгласуват интригантските си сплетни и спекулации!

Аман! Управлявахте 12 години, а това е половината от активния човешки живот! Срийте се в дупките и зайчарниците си, че не мога да ви гледам!

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари