Цвета Караянчева за управляващите: Тъжно, страшно, брутално и грозно

2
Караянчева публикува поста си във фейсбук с редица правописни грешки
Караянчева публикува поста си във фейсбук с редица правописни грешки Снимка: Фейсбук

Бившата председателка на Народното събрание Цвета Карянчева реши да изкаже мнението си за управлението на коалиционното правителство

Това тя направи  с пост във фейсбук, пълен с правописни грешки. Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Тъжно, страшно, брутално и грозно. Това е положението в България. Една коалиция като стадо скакалци опосква всичко. Няма мярка, няма срам. Теглят заеми, нулират резерва, цените полудяват и продължават да растат. Напълниха администрацията с роднини, произвеждат скандал след скандал, корупцията процъфтява и то в редиците на борците за нулева корупция, ще се изтрепят за поста на шеф на БНБ, а им предстоят още доста такива решения.

Коалиция качамак, леви с десни, някви незнайни с други музикални. Всеки се прави на утрепан пред камерите, а на коалиционните съвети ще се дерат като бясове!

Бойко им беше крив! Всички опорки падат една след друга: няма изядени хора, няма подслушвани, а инхауса е Ок! Е какво стана - кьорфишеци!

Жалко за бедната ни България!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Читател
    Тъжно,брутално,страшно и грозно,това олицетворява изхвърлената зад борда кърджалийска П.П. Скрий се някъде, в някое землище в родния си край,за да не досаждаш на хората.
  • 2
    3
    До Вундерпич
    Пич, докато търсиш правописни грешки с гугъл, няма как да ги намираш. Грамотност трябва! Учи се в началните класове тая пуста българска граматика.
  • 3
    2
    русенец
    Че какво да е положението в страна, в която министър-председателят нарича най-високопоставеният човек в България Проста Кърджалийска Путка, и въпросната путка изобщо не реагира?!
  • 3
    1
    Вундерпич
    Де са грешките, я ми ги подчертайте с червено. С google-то нищо не излиза!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари