Борисов изпълзя, за да каже, че държал доходите ни високи

1
Това нещо може и да бъде опандизено. Технически не е невъзможно. Въпросът е има ли някой с топки да скочи в ледените води. Не е задължително да е мъж
Това нещо може и да бъде опандизено. Технически не е невъзможно. Въпросът е има ли някой с топки да скочи в ледените води. Не е задължително да е мъж Снимка: Фейсбук

Изпълзя! Малко оцъклен и леко озъбен, гаче току-що е излязъл от Тунджа хванал… дедовия. Питали го как държал доходите ни толкова високи

 Сигурно говори за ония 2 млн. българи, които са около и под прага на бедността. В онази държава с най-голямото социално разслоение в Европа, най-бедната, най-корумпираната, най-болната, най-неграмотната. Да, държа доходите високи… на едни 20 човека.

Но най-важното е да не забравяме… Борисов не е причината, той е резултатът. Причината сме ние. Е, и някои геfполитически и исторически фактори, но те са само оправдание. Причината да ни управлява 20 години най-ниската версия на хомо сапиенс е само наша. А, не забравяйте, че нациите са просто съвкупност от хора, които вярват в една обща приказка. Борисов беше добър разказвач в началото. Онази за момчето с филията с мас. От нея тръгна всичко. После обаче приказките му станаха все по-малоумни, направо деб??ни. На последната за Мата Хари си мислех, че няма кой да се върже, обаче като отидох на Женския пазар намерих доста. Да, това е, което имаме като народ. И това е, което имаме като управници.

Единственото, което ме успокоява е, че така се е улисал да разказва поредната идиотска приказка, че може и да не се усети да избяга навреме. И ако все пак някой в тази клета територия събере сили и от суета реши да остане в историята… това нещо може и да бъде опандизено. Технически не е невъзможно. Въпросът е има ли някой с топки да скочи в ледените води. Не е задължително да е мъж.

Ирина Асиова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари