Луд преби полицай, защото отказал да го превози с патрулката!

0
Пострадалият полицай е прегледан в МБАЛ с контузни рани
Пострадалият полицай е прегледан в МБАЛ с контузни рани Снимка: Флагман

Полицай, регулиращ натоварения трафик на едно от най-невралгичните кръстовища в Бургас - „Трапезица“ е в болница, след като беше нападнат от 30-годишен мъж от село Айдемир, община Силистра.

Служителят на реда бил в полицейската кола, от която управлявал ръчно светофарната уредба, когато към него се приближил непознатият мъж. Той поискал от униформения да бъде закаран до Пловдив, очевидно смятайки, че служебната кола може да послужи за такси.

След като получил отказ, непознатият кандидат-пътник се вбесил, нахвърлил се върху полицая, като започнал да го удря. При инцидента е счупено и страничното ляво огледало на служебния л.а. "Опел Астра", с бургаска регистрация. Нападателят е задържан, като е установено, че това е криминално проявен Н.Д. жител с. Айдемир. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Пострадалият полицай е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение с контузни рани на лявото коляно, дясната ръка и по тялото. По случая във Второ Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари