Лиляна Павлова: Няма да се кандидатирам за президент, защото съм на 38 години

0
100 000 винетки повече са продадени от началото на годината
100 000 винетки повече са продадени от началото на годината

Няма да се кандидатирам за президент от партия ГЕРБ, защото съм на 38 години, а изискването е президентът да е поне на 40.

Това заяви пред Нова телевизия министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

100 000 винетки повече са продадени от началото на годината до 1 юни в сравнение със същия период на предишната година, показва статистиката. Обичайно през годината продадените винетки са над 6 млн. Очаква се през 2016-та те да са повече, въпреки че в началото имаше масово недоволство от вдигането на цените. Само за първите пет месеца приходите от винетки са над 60 млн. лв. допълнително. Средствата ще отидат приоритетно за ремонт на пътищата в Северна България.

Тази година пътуването до морето по магистрала "Тракия" ще е лесно, но по "Хемус" ще има няколко ремонта. Ще бъдат затворени по една тръба на тунелите "Витиня" и "Ечемишка", ремонт ще има на виадукта "Елешница", както и на няколко места по трасето.

Вече са санирани 200 жилищни сгради в страната. Собствениците на тези домове са платили по 50% по-ниски сметки за отопление, а сградите са изключително красиви. Слуховете, че тези жилища може да се национализират, са неоснователни, хората да са спокойни, допълни Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари