Това лято ще има четири тапи по магистрала "Хемус"

0
Павлова съобщи, че голяма част от пътищата са в окаяно състояние
Павлова съобщи, че голяма част от пътищата са в окаяно състояние

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова разясни в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия къде това лято ще има тапи по пътищата заради ремонтите.

По думите й, на АМ „Тракия“ ще има само един ремонт, който обаче по никакъв начин няма да затруднява предстоящото движение посока морето.

Проблеми обаче ще има на АМ „Хемус“, каза Павлова. Четири тапи ще има по този аутобан. Те ще бъдат в тунела „Витиня“, „Ечемишка“, на 41 км и на големият виадукт на Елешница.

Павлова съобщи, че тази година големи ремонти ще има в Северна България и припомни, че там голяма част от пътищата са в окаяно състояние.

Затруднено ще бъде и движението на северния вход на Бургас.

Лиляна Павлова коментира и въпросът с винетките и дупките по пътищата. Тя отново напомни, че винетни стикери се изискват за всички републикански пътища от първи, втори и трети клас. Винетки не се изискват единствено за четвъртокласните републикански пътища. Министърът напомни, че всеки един гражданин може да подава безплатно сигнали чрез системата LIMA за дупки или липсващи знаци.

Павлова съобщи, че от март месец тази година има пик на купени винетни стикери. През 2016 година към 1 юни са купени със 100 000 винетки повече, а приходите в хазнаха са с над 60 млн. лв. повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари