Лавина от кметски заповеди за ваканция на 2 май

0
Втори ден кметове на общини последователно удължават ваканцията на учениците
Втори ден кметове на общини последователно удължават ваканцията на учениците

Втори ден кметове на общини последователно удължават ваканцията на учениците

Със своя заповед кметът на Община Разград Добрин Добрев обяви 2 май, четвъртък, за неучебен и неприсъствен ден за всички училища на територията на общината, съобщиха от общинската администрация, предаде БТА.

Това стана след обсъждане вчера с ресорния кмет „Хуманитарни дейности“ Елка Неделчева. В седмицата от 29 април до 5 май датата 2 май е единственият работен ден и при обявяването му за неучебен много хора ще имат възможност да бъдат заедно със семействата си за по-дълъг период около почивните дни за Великден и Гергьовден, както и да се включат в организираните от Община Разград културни мероприятия по повод празниците, около тази мотивация се обединиха кметът и ресорният зам.-кмет, посочват от общината.

Заповедта на кмета е подписана вчера, а днес се връчва за сведение и изпълнение на директорите на училищата в Община Разград. Контролът по изпълнението ѝ е възложен на заместник-кмета Елка Неделчева, допълват от общинската администрация.

Неучебен ден за учениците на 2 май ще бъде и в други градове в страната, сред които Бургас, Варна, Ловеч, Монтана, Плевен, Русе, Самоков, София, Смолян, Ямбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари