Ламбо с остри послания към новия лидер на БСП

0
За съжаление партия се управлява с малко юмрук...
За съжаление партия се управлява с малко юмрук...

Разтърсващо послание отправи един от доайените на левицата Стефан Данаилов след избирането на Корнелия Нинова за председател на БСП.

"На горещия стол седна Корнелия Нинова. Но много лесно се сяда, но и много лесно се пада. Наистина й пожелавам успешна работа, бих й пожелал от време на време да прибира малко емоциите си и най-вече много да внимава с обкръжението си", заяви Ламбо. 

"За съжаление партия се управлява с малко юмрук. Мишо, разбирам, че твоят характер е такъв, но ето виждаш, самият конгрес и бъркотията, която се случи, говори, че нещо липсва и в теб, защото главният организатор на този конгрес е председателят, това си ти. Но все пак Михаил Миков е един от най-важните хора в партията", заяви още Стефан Данаилов.

"Аз съм един стар оптимист, бях и мечтател. На Корнелия още искам да й пожелая да ограничи мечтите, защото те трудно се реализират. Нека да има конкретни неща. И все пак, ние сме заедно тук от години. Знаем си и кътните зъби. За всеки се знае всичко. Беше припомнено в пресата за недостатъците на един, друг или трети от кандидатите. Всеки иска да дърпа бащина дружина. Ей, хора, недейте, защото хората ще носят историческа отговорност. Айде да спрем с тия констатации, бе хора, какво предлагаме като алтернатива", заяви Стефан Данаилов.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари